Stranice

nedjelja, 22. siječnja 2017.

My experience: Ordering from Select fashion

Snowflake Xmas Jumper

Trying to find a Christmas jumper on ASOS didn't end with a purchase but then on Instagram I discovered a store called Select and I was pleasantly surpised with the clothes and affordable prices.
I've chosen a red snowflake xmas jumper and a black cap sleeve crochet lace top, ordered it on  a Wednesday night, on Friday it was already in Croatia and it came on Monday. Shipping to Croatia costs £6.50, you get a tracking number and then you can track your parcel.

Everything came nicely packed. The red jumper was stinky when I took it out of the plastic bag, but nothing that couldn't be solved with washing in the washing maschine and a nicely scented fabric softner. The black top wasn't stinky. I don't have any complaints on the quality of the jumper. After a few washings some thin threads on the black top that connect bigger parts broke, but I expected that. On the website there's a size guide so you can measure yourself if you're not sure which size you need. I've ordered the size I usually wear but I measured myself to be sure.

Nakon bezuspješne potrage za božićnim džemperon na ASOS-u, na Instagramu sam otkrila Select trgovinu i ostala iznenađena odjećom i pristupačnim cijenama.
Odabrala sam crveni džemper s pahuljicama i čipkastu crnu kratku majicu. Naručila sam u srijedu navečer, već u petak je paket bio u Hrvatskoj, a u ponedjeljak je stigao. Dostava u Hrvatsku me koštala £6.50, dobijete broj pošiljke i onda na DHL stranici možete pratiti svoj paket.

Sve je došlo lijepo zapakirano. Crveni džemper je malo smrdio kad sam ga izvadila iz njegovog pakiranja, ali ništa što pranje u perilici rublja i mirišljavi omekšivač ne bi mogli srediti. S crnom majicom nisam imala mirisnih problema. Što se kvalitete džempera tiče, tu nemam primjedbe. Nakon nekoliko pranja na crnoj majici su puknuli neki konci koji povezuju veće dijelove, no to je bilo i očekivano. Na stranici imate vodič za veličine pa se možete izmjeriti ako niste sigurni koja veličina vam odgovara. Naručila sam veličinu koju inače nosim, ali prije toga sam pogledala vodič za veličine i izmjerila se za svaki slučaj.

Cap Sleeve Crochet Lace Top


I had a good experience ordering from this website, quick delivery, good prices and everything fitted. All of that gives me a safe feeling for future orders, but their shipping is a bit expensive so in the future I'll probably think twice or order with someone.

Thank you for reading! If you missed my last post now you can like my blog on Facebook - fb.me/laanamaria and you won't miss a new blog post! Thank you! 

Imala sam dobro iskustvo naručivanja s ove stranice, brza dostava, dobre cijene i sve mi je odgovaralo. Sve to daje mi sigurnost za buduća naručivanja s ove stranice, ali poštarina im je malo skupa tako da ću ubuduće razmisliti dva puta ili naručiti s nekim.


Hvala vam na čitanju! Za sve koji nisu vidjeli zadnji post sada možete lajkati moj blog na Facebooku  - fb.me/laanamaria i biti u toku s novim postovima! Hvala! 

2 komentara:

 1. Dvije vrlo lijepe stvari si si izabrala :)
  Pokusat cu u buducnosti naruciti nesto s ove stranice s obzirom da si ti kao i vecina ljudi imala dobro iskustvo :) Hvala sto si podjelila s nama, pusee.

  http://beseenbepopular.com

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala! 😊 Drago mi je da ti je pomoglo moje iskustvo! :)

   Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...