Preskoči na glavni sadržaj

New in #3

Hello everyone! :)
I'm bringing you a new in post today, so let's start!
A Balea body milk with vitamin E for dry skin and intensive care cost 1.60. What I didn't see when I put it in my cart is that it is meant for dry skin, but it's no big deal. Its consistency is thicker than other lotions that I have tried and it doesn't absorb quickly. 
 A Balea shampoo for hair cost 1.20. It's intended for normal and greasy hair. It has rosemary and balm. I still wash my hair every other day because it gets greasy, but this shampoo is better than my previous one. Although, I think that I will change my hair shampoo again when I use this one up.
A hairbrush cost 4.
Elastic band cost 1.60. They aren't great, but there's a lot of them in the packaging. However, I think that 1.60 is a bit too much since they break so quickly.

Bok svima! :)
Za danas sam pripremila jedan New in post pa počnimo.
Balea mlijeko za tijelo s vitaminom E za suhu kožu i intenzivnu njegu koštalo je 11,90 kn. Inače ono što nisam vidjela kada sam ga ubacila u kolica je to da je namijenjen suhoj koži, ali ništa strašno. Malo je gušće teksture nego ostala mlijeka koja sam probala, a vrijeme upijanja nije baš najbrže. 
Balea šampon za kosu koštao je 8,90 kn. Namijenjen je normalnoj i kosi sklonoj mašćenju i sadrži ružmarin i matičnjak. Kosu još uvijek perem svaka dva dana zbog toga što bude masna, ali bolje mi je nego s prethodnim šamponom. Iako, mislim da ću opet mijenjati šampon kad ovaj potrošim.
Četka za kosu koštala je 29,90 kn.
Elastične gumice za kosu koštale su 11,90 kn. Nisu baš najkvalitenije gumice, ali nema ih malo, no ipak mislim da je 12 kuna možda previše s obzirom da brzo pucaju.
A Maybelline blush cost 3.05. I've picked the one in a peachy colour with a little bit of shimmer because I think that strong pink and pink blushes, in general, don't match my skin tone.

Maybelline rumenilo koštalo je 22,90 kn. Izabrala sam rumenilo boje breskve s malo shimmera jer mislim da mi jako roza i općenito roza rumenila ne stoje. 
A lip balm with SPF 20 was also bought in DM, but I don't remember the price. I think that it cost around 1.60. At first, it seemed too solid and hard to put on, unlike the other balms that I have used, but after a while, it was all right.

Balzam za usne sa zaštitnim faktorom 20 također kupljen u DM-u, ali ne sjećam se cijene. Mislim da je koštao oko 12 kn. Na prvu mi se činio malo krut za razliku od ostalih balzama koje sam koristila, ali nakon par korištenja bio je sasvim u redu.
A Look by Bipa eye pencil in the shade 3 bronze gold cost 2. I haven't tested it enough yet, but the texture and colour are beautiful.

Look by Bipa olovka za oči u nijansi 3 bronze gold koštala je 14,90 kn. Nisam je još dovoljno testirala, ali tekstura i boja su predivne.
These nail polishes were bought in Omiš, each cost 1.60 and in my next post you'll see them on my nails. ;)

Ovi lakovi su kupljeni u Omišu, svaki po cijeni od 12 kn, a u sljedećem postu ćete ih vidjeti na noktima. ;)

Primjedbe

  1. prekrasni su mi Gabrini lakovi :)
    i već dugo imam u planu kupiti ovu Look by Bipa olovku, a nikako da kupim :D

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Schwarzkopf Country colors - 49 cognac/hazelnut

Tata me šminka!

Essence - Play with my mint