Preskoči na glavni sadržaj

New: clothes and random

Hello everyone! :) Today I'm going to show you my latest clothing purchases and some other random things.

Bok svima! :) Danas ću s vama podijeliti neke nove odjevne komade koje sam kupila nedavno i još par random stvarčica.

First is this crop top from H&M which cost 5.30. This was love at first sight. It has a v cut at the back and the front is normal. It's very airy, great for summer. I really like these black seahorses. :)

Prvi je ovaj crop top iz H&M-a koji je koštao 39,90 kn. Znala sam da ga moram kupiti čim sam ga vidjela. Iza je v izrez, a naprijed je normalan. Jako je prozračan, odličan za ljeto. Meni se posebno sviđaju ovi crni morski konjici. :)
It was love at first sight with this jumpsuit as well. What can I do when I love flower patterns. It is also from H&M and it cost 13.20. I really like what they did at the back.

I s ovim kombinezonom dogodila se ljubav na prvi pogled. Što ću kad padam na cvjetne uzorke.  Također je kupljen u H&M-u i koštao je 99,90 kn. Ovaj izrez na leđima i dvije trakice su jako lijep detalj zbog kojeg mi se još više sviđa.
My friend Marina gave me these shorts. They were long jeans but she has cut them into shorts and has put studs on each side.

Ove kratke hlače dala mi je moja prijateljica Marina. To su bile duge traperice, ali ih je ona skratila i stavila zakovice sa strane. 
Last clothing piece is this t-shirt I bought in Takko. It cost 5.30. I like t-shirts with prints, so I had to buy it.

I zadnji odjevni predmet je ova majica kupljena u Takku koja je koštala 39,95 kn. Volim majice s natpisima i tako je i ova našla svoje mjesto u mom ormaru.
I've been looking for a bag which is not too big and not too small and which can still fit everything I need for a long time. :D I've found it in Bershka. It cost 17.10. It was an early birthday gift from my parents. I bought it for my senior trip so I can keep  my wallet, water, camera, cell phone and tissues close to me. Those are the things that are currently in it and I love it!

Stigli smo i do onoga za čime sam tragala jako dugo, a to je torbica koja nije ni prevelika ni premala, ali u nju stane sve potrebno. :D I pronašla sam je u Bershki gdje je koštala 129 kn. To je uranjeni poklon mojih roditelja za rođendan. Kupljena je i zbog maturalca kako bi imala pri ruci novčanik, vodu, fotoaparat, mobitel i maramice. To je ustvari i ono što sad nosim u njoj. Obožavam ju!
I bought this two-piece bikini in NKD and it was the only normal bikini I found. I've had no luck in other stores. I tried one bikini that looked pretty but the push up was a bit too much. Huge thick sponges are not something I'm looking for. I never thought that I would spend less than 13 on a swimsuit but it happened - the bra cost 6.60 and the bottoms 4.60. It's so cute and I like it so much.

Ovaj kupaći kupljen je u NKD-u i bio je jedini normalan od svih trgovina u kojima sam tražila. Probala sam tako divan kupaći u jednoj, ali imao je preveliki push up. Stvarno mi ne trebaju ogromne debele spužve. Vratimo se na ovaj kupljeni. Gornji dio koštao je 49,90 kn, a donji 34,90 kn. Nikad nisam mislila da ću potrošiti manje od 100 kn na kupaći, ali eto i to se dogodilo. Presladak je i jako mi se sviđa.
Sunglasses and I don't get along. I'm not sure which shape suits my face. I bought this type of sunglasses, just in dark purple and with bigger frames, two years ago in H&M, so I've decided to buy the black ones, the only difference is that they have smaller frames. They cost 5.30 which is great because their sunglasses are of good quality and only a clumsy person like me can damage them.

Sunčane naočale i ja baš se ne volimo. Sve koje probam, smatram da ne odgovaraju mom tipu lica. Ovakav tip naočala, samo tamno ljubičaste i s malo većim okvirima kupila sam prije dvije godine u H&M-u pa sam se sad odlučila za takve crne samo što imaju malo manje okvire. Koštale su 39,90 kn, što je super jer su njihove naočale jako kvalitetne, a oštetiti ih može nespretna osoba kao ja.
I really like these simple sandals because I can wear them with anything. They were bought in Deichmann and they cost 15.80.

Jako mi se sviđaju ove jednostavne sandale jer mogu ići na sve. Kupljene su u Deichmannu, a koštale su 119 kn.
My friend Marina bought me a wonderful notepad and a glass nail file. She bought the notepad in Budapest, in Ikea, and the nail file in Belgium. The colour and design of the notepad are great. The nail file is also amazing! She knows what I love.

Sad na poklon od moje drage prijateljice Marine. Kupila mi je divan notes i staklenu rašpicu. Notes je kupila u Budimpešti u Ikei, a rašpicu u Belgiji. Boja i dizajn notesa su super i baš u mom stilu. A rašpica je divna! Zna što volim.
That's it from me today! :*
I to bi bilo to od mene za danas! :*

Twitter | Bloglovin

Primjedbe

  1. I love the seahorse top and the playsuit, both lovely!

    Cup of Loveliness

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasan ulov! sviđa mi se badić, naočale i sandalice... jedino mi je žao što su tanki ti dijelovi od sandalica (imam loša iskustva s njima :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :D Čvrste su dosta, iako su me prvi put nažuljale, ali sad je sve ok :)

      Izbriši
  3. Divan new in :) Najviše mi se sviđa odjeća iz H&M-a i torba!

    OdgovoriIzbriši
  4. sandale i tuta su preslatki :D

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Schwarzkopf Country colors - 49 cognac/hazelnut

Tata me šminka!

Essence - Play with my mint