Preskoči na glavni sadržaj

My nail art brushes


Today I'm showing you my nail art brushes. They were ordered from eBay in 2013. I ordered them through a website that orders for you so it was a bit more expensive. They cost $1,93. Unfortunately I don't remember how long did it take them to arrive. Link to the brushes: http://ebay.to/1OVOoZW

Danas su na redu kistići koje koristim za crtanje po noktima. Naručeni su s eBaya 2013. godine preko stranice Monika posredovanje pa me sve skupa izašlo 31,93 kn. Ako niste čuli za tu stranicu, oni naručuju za vas, vi uplatite novce, a proizvod dolazi vama na kućnu adresu. Ako se odlučite sami naručiti cijena kistova je $1,93. Nažalost ne sjećam se koliko je trebalo da kistići stignu. Link do kistića: http://ebay.to/1OVOoZW.



They came in a plastic packaging and most of them had these plastic caps. Before taking photos I divided them into categories and those are fan brushes, flat brushes and brushes designed for stripes and thin lines (don't know how to call them) plus a dotting tool.

Došli su upakirani u ovu vrećicu, a većina je imala i ove plastične kapice. Slikala sam ih tako što sam ih podijelila u kategorije, a to su kistovi lepeze, plosnati kistovi i kistovi namijenjeni za prugice i tanje linije (ne znam kako da ih drugačije nazovem) plus točkalica.




From the photos you could see that some brushes are damaged. I've ruined some while putting their plastic caps on them which was unnecessary and for some it was due to the poor quality. I use some less, some more and some I don't use at all, because you are supposed to use them with acrylic paints which I don't have. I only draw with nail polishes which is a bit harder with these brushes.

Sa fotografija ste mogli vidjeti da su neki kistovi oštećeni. Neke sam ja uništila dok sam im nepotrebno vraćala kapice, a kod nekih je to zbog loše kvalitete. Neke koristim više, neke manje, a neke uopće ne koristim. Razlog tomu je što su kistovi namijenjeni za crtanje akrilnim bojama koje ja nemam. Crtam samo lakovima za nokte što je malo teže s ovim kistovima.

Brushes I don' use // Kistovi koje ne koristim
























Brushes I use (some less, some more) // Kistovi koje koristim (neke više, neke manje)
First one from the left I use as a lip liner brush // Prvi s lijeva koristim kao kist za usne

Primjedbe

  1. Za 2$ zbilja ih je isplativo kupiti :) Mislim da ću ili njih ili neki manji set uskoro naručiti da isprobam iscrtavanjem po noktima. :) Neki dan sam naručila štambiljić za samo 70 centi a izgleda kao onaj iz Essence seta :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Isplativo je ;)
      Mogla bih štambiljić pogledati :D

      Izbriši
  2. Wonderful post! I love the pics:)

    www.theprintedsea.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Imam i ja već duže vrijeme. Čisto su ok, pogotovo za tu cijenu :) Samo što me inspiracija za freehand manikure uhvati gotovo pa nikada :')

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahah, valjda te jednom bude uhvatila inspiracija ;)

      Izbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Schwarzkopf Country colors - 49 cognac/hazelnut

Tata me šminka!

Essence - Play with my mint