Preskoči na glavni sadržaj

My birthday makeup

If you didn't know my birthday was on Saturday and I wanted to share my makeup from that day with you! The star of this look is a Catrice liquid metal eyeshadow in the shade Underworld evobluetion (110) which I've used in my crease. I really like this look so I did my makeup like this a few times since my birthday. I hope you like it too! Enjoy in the video and photos! :)

Ako niste znali u subotu mi je bio rođendan i htjela sam s vama podijeliti kako sam se našminkala! Zvijezda ovog looka je Catrice liquid metal sjenilo u nijansi Underworld evobluetion (110) koje sam koristila u pregibu. Meni se jako sviđa ovaj look tako da sam ga od rođendana nosila već par puta. Nadam se da će se i vama svidjeti! Uživajte u videu i slikama! :)































Primjedbe

  1. Jako si slatka :) Moji su ti savjeti da uložiš u neke kistove za šminkanje, osobito za puder jer utapkavanjem bockalicom ili sličnim kistom puder će imati znatno bolje prekrivanje nego razmazivanjem prstima. I sretan rođoš sa zakašnjenjem :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :D
      Planiram ih nabaviti prvom prilikom, kist za tekući puder prvi je na listi ;)

      Izbriši
  2. meni osobno prekrivanje prstima daje najbolji rezultat, ali odlično prekrivanje mi daje Avon Luxe četkica za tekući puder, cijena joj je 60ak kuna, a često je i na akciji (ukoliko je nisu ukinuli). POgledaj si baš nju, vjeruj mi nećeš zažaliti

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja još nisam probala s kistom pa ne znam koji je način bolji. :) Budem pogledala, hvala na preporuci :D

      Izbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Schwarzkopf Country colors - 49 cognac/hazelnut

Tata me šminka!

Essence - Play with my mint