Preskoči na glavni sadržaj

Inspired by Lily Pebbles




You probably know who Lily Pebbles is and if you follow her then you know that in spring, she posted a look with a blue Kiko cream eyeshadow stick. Kiko is not available in Croatia, but as far as I know you can order their products from their page because they ship to Croatia. I was really inspired to experimente so I used a blue eyeshadow. I used a damp brush to apply this eyeshadow because I noticed that it really makes my eyeshadow pop. I love this look!!

Mislim da većina vas zna tko je Lily Pebbles i ako ju pratite onda znate da je negdje na proljeće objavila look sa plavim Kiko kremastim sjenilom u sticku. Kiko nije dostupan u Hrvatskoj, ali koliko znam proizvode možete naručiti s njihove stranice jer dostavljaju u Hrvatsku. No, ja sam bila dovoljno inspirirana da eksperimentiram pa sam upotrijebila jedno plavo sjenilo. Kistić s kojim sam nanosila sjenilo sam prvo malo smočila jer sam primijetila da ovo sjenilo tako malo dobije na intenzitetu. Obožavam ovaj look!!


































































Avon's eyeliner in the shade turquoise waters is also a good option for a pop of color under the eyes, but it doesn't last as long as the eyeshadow and it creases a bit. For the price of 29 kn it's nothing special, but it doesn't matter, I like it. 

Avonova olovka u nijansi turquoise waters je također dobar izbor za malo boje ispod očiju, no ne traje dugo kao sjenilo i malo se uvuče u nabore. Za cijenu od 29 kn nije ništa posebno, ali nema veze, meni je svejedno dobra i sviđa mi se.

What do you like most, a turquoise avon eyeliner or the blue eyeshadow? Do you wear colors under the eyes? :)

Što je vama bolje, tirkizna avon olovka ili plavo sjenilo? Nosite li boje ispod očiju? :)

Twitter | Bloglovin | YouTube

Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Schwarzkopf Country colors - 49 cognac/hazelnut

Tata me šminka!

Essence - Play with my mint