Stranice

petak, 20. studenoga 2015.

What have I been reading?

I like to share with you what am I reading at the moment and in the last month I have been enjoying in the Harry Potter series so why not share it here. On the 15th of October I borrowed the Harry Potter and the philosopher's stone which I have read three years ago, but since I decided that I want to read all of the books I read it again to remember everything. I'm currently reading the Harry Potter and the goblet of fire.

Volim podijeliti s vama što čitam, a u zadnjih mjesec dana uživam u Harry Potter serijalu pa zašto to ne podijeliti i ovdje. 15.10. sam posudila knjigu Harry Potter i kamen mudraca koju sam prije tri godine i pročitala, ali budući da sam odlučila da želim pročitati sve knjige, ponovno sam ju pročitala da se prisjetim svega. Trenutno čitam Harryja Pottera i plameni pehar. 

I don't know about you, but for me, the Harry Potter movies are the movies I can watch over and over again, although I haven't seen the last part I know that it will be amazing. Some things from movies have started mixing with the things from the books, but nevermind. A movie can't replace a book and that's why I enjoy in reading.

Ne znam za vas, ali Harry Potter filmovi su za mene filmovi koje mogu stalno gledati i iako nisam odgledala zadnji dio znam da će biti odličan. Istina ponekad mi se pomiješaju neke stvari iz filma s onima iz knjige, ali nema veze. Film ne može zamijeniti knjigu i zato uživam čitajući.

I can't decide which part is my favourite, but they are all special on their own way. I admire to J. K. Rowling, her imagination and the world she created in her books. The books are interesting and I haven't found a boring part. If you were rejected by the number of pages and you rather watched the movies, the books are understandably written so you can read them relatively quickly. From the plot and the outcome to the characters every part of the serial about this wizard is interesting, amazing and special.

Ne mogu se odlučiti koji dio mi je zasada favorit, ali sve su odlične na svoj način. Divim se J. K. Rowling, njezinoj mašti i svijetu koji je stvorila u svojim knjigama. Knjige su zanimljive i nisam naišla ni na jedan dosadan dio. Ako vas je možda odbijala debljina knjiga i radije ste pogledali filmove, knjige su pisane razumljivo i možete ih relativno brzo pročitati. Od zapleta i raspleta do likova svaki dio serijala o ovom čarobnjaku je zanimljiv, nevjerojatan i poseban. 


What are you currently reading?

Što vi trenutno čitate?

Broj komentara: 6:

 1. Harry <3 Idealne knjige za čitanje dok je vani hladno i pada kiša te me iz nekog razloga uvijek sjete na Božić :) Bez obzira što sam filmove gledala puno puta, ne propuštam ih kad na njih naletim na TVu :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Yes!
  Damn, I love HP books. And reading this post I was constantly nodding in agreement. :D A story that I can reread every year, seen the movies so many times that I started to mix things up and forever sad that I didn't get that letter when I was 11 haha :D I'm dreaming of the day when I'll be able to visit the HP theme park in Orlando. I'll probably have to go twice because I'l cry the whole time first time there. :D

  Lucija
  http://coffeeandlux.com

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Still waiting for that letter too haha :')
   Visiting that park would be amazing!! :D

   Izbriši
 3. Procitala sam sve knjige HP knjige kada sam bila mladja. Obozavam da citam! Najcesce posezem za knjigama Sdneya Sheldona i Gijom Muso-a !

  Pogledaj moj blog www.thefoamofcancun.blogspot.com
  xo

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Meni su super HP knjige ne znam što ću kada ih pročitam :(

   Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...