Stranice

četvrtak, 19. lipnja 2014.

Summing up: my plans for summer

Hello everyone! Today I'm going to sum up everything I want to share with you and my plans for summer.
On Friday, June 13, my school ended!! :) I finished 3rd grade which means that I'm a senior next year. I think that it will be more stressful than joyful next year. Because of the weather I didn't have the felling that it is the end of the school year, but it arrived quickly. There was a time when it was hard because of the tests and I'm glad it's finally all over.


Bok svima! Danas ću ukratko sažeti sve što želim podijeliti s vama i moje planove za ljeto. 
Započeti ću s tim da mi je u petak, 13.6. završila škola!! :) Završila sam 3. razred što će reći da sam sljedeće školske godine maturantica. Mislim da će tu biti više stresa nego veselja. Zbog vremena uopće nisam imala osjećaj da je kraj školske godine, ali eto i on je stigao brzo. Bilo je razdoblje kad je bilo naporno zbog svih odgovaranja i testova i drago mi je da je napokon sve završilo.

On the 28th of June I'm going on a vacation on sea with my family for 10 days and during that time I won't post anything because I'm going to relax and enjoy. :D I can't wait for high summer temperatures and refreshing in the sea. Expect some sea photos.

28.6. idem na more sa svojom obitelji na 10 dana i za to vrijeme neću ništa objavljivati jer se idem opustiti i uživati. :D Jedva čekam onu pravu ljetnu vrućinu i osvježenje u moru. Očekujte morske fotke.

After that I should start taking my driving lessons. :D

Nakon toga bih trebala krenuti polagati vozački. :D

And one more interesting thing, which makes this summer awesome. I'm not sure about the date but I think that is the 1st of September. So on the 1st of September I'm going on a senior trip with my class in Spain for 7 days! :D I always wanted to see Spain and I'm glad it's finally going to happen. We will travel through Slovenia and Italy by bus, then in Italy we will go on a ship to Spain and we will get back to Croatia by bus. I think that I'll have loads of photos and impressions which I'll want to share with you so prepare for that.

I još jedna zanimljivost, koja uz more čini ovo ljeto super. Nisam sigurna za datum, ali mislim da je 1.9. Znači 1.9. idem na maturalac u Španjolsku na 7 dana! :D Uvijek sam htjela vidjeti Španjolsku i drago mi je da će mi se to napokon ostvariti. Putovati ćemo kroz Sloveniju i Italiju autobusom, onda u Italiji idemo na brod do Španjolske i vraćamo se u Hrvatsku autobusom. Mislim da ću imati jako puno fotografija i dojmova koje ću htjeti podijeliti s vama pa se pripremite za to.

Enjoy in these beautiful sunny days. :*

Uživajte u ovim lijepim sunčanim danima. :*Also tell me in the comments what do you think about this picture I created. I like it a lot. And  share with me your plans for the summer. :)

Također mi napišite u komentarima što mislite o ovoj slici koju sam napravila. Meni se jako sviđa. I podijelite sa mnom svoje planove za ljeto. :)

Twitter | Bloglovin 

Broj komentara: 6:

 1. Hope you enjoy your trips and holidays this summer x

  Danielle, Cup of Loveliness
  P.S. the picture you created is lovely, very nautical :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Nisam se nadala da cu nakon dugog vremena naći odličan blog na dva jezika.
  Odličan je ovaj post,i zelim ti dugo i lijepo ljetoo :))

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala ti :* Puno mi znači takav lijep komentar :D
   I ja tebi želim lijepo ljeto i da se odmoriš ;)

   Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...