Preskoči na glavni sadržaj

New!

Today I'm going to show you what I bought or got in the past 10 days! :)

Danas ću vam pokazati što sam kupila ili dobila u proteklih 10 dana! :) 
I have bought the Aveo bodylotion in Müller. It costs 9,90 kn. It smells like coconut and it's really amazing. They say that it absorbs quickly and it's true.  
Second thing is a hair color which washes away in 6-8 weeks. I will write something about it soon and you'll see the results. I bought it in Müller and it cost 32,90 kn.
Last are these hair clips. I bought them in DM and they cost 11,90 kn.

Aveo losion sam kupila u Mülleru i koštao je 9,90 kn. Miriši po kokosu i stvarno je odličan. Piše da se brzo upija i vrijeme upijanja je prihvatljivo i brzo.
Druga stvarčica je boja za kosu koja se ispire za 6-8 tjedana. O njoj ću vam uskoro nešto napisati i vidjet ćete rezultate. Kupila sam ju u Mülleru i koštala je 32,90 kn.
I zadnje su ove štipaljke za kosu. Njih sam kupila u DM-u i koštale su 11,90 kn. 
Now onto things I got.
I got the La Roche Posay Effaclar gel and Effaclar duo + from L'Oreal. I've been using them for 10 days and I can see some improvement but I'll wait 3 more weeks to see whether there will be more noticeable changes.
I got this Alverde mascara from my friend. I'm not a fan of its smell but otherwise it is good.

Sad na stvari koje sam dobila.
La Roche Posay Effaclar gel i Effaclar duo + sam dobila od L'Oreala. Koristim ih već 10 dana i vidim neka mala poboljšanja, ali pričekat ću još 3 tjedna da vidim hoće li biti vidljive veće promjene.
Alverde maskaru sam dobila od prijateljice. Super je i sviđa mi se, jedino jedan mali minus je miris.
Non-cosmetic things are these two little tealights which I bought for my mum as an Easter decoration. When I saw them in the shop window I thought they would look awesome as a decoration on our table and I wasn't wrong. Each cost 4 kn and I bought them in Adrimare đinđe gift shop which is located near Črnomerec, to be precise near the Sveti Duh tram station towards the center. And that would be it. Have a lovely day! :)

Ne kozmetičke stvari su ove dvije lučice koje sam kupila mami kao ukras za Uskrs. Kad sam ih vidjela u izlogu pomislila sam kako će odlično izgledati kao ukras na stolu i nisam se prevarila. Svaka je koštala 4 kn, a kupila sam ih u Adrimare đinđe darovnom dućanu koji se nalazi nedaleko od Črnomerca, točnije na stanici Sveti Duh u smjeru centra. I to bi bilo to. Uživajte! :)

Primjedbe

  1. joj meni su te lučice-kokice premedene <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Aveove losione volim,imala sam s mirisom vanilije,a trenutno imam s mirisom maline. a kokos jako volim,mmm :) ove svijećice su preslatke

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. obožavam kokos, a i vanilija zvuči super :D hvala :)

      Izbriši
  3. La Roche Posay Effaclar duo + krema je meni nešto najbolje na svijetu. Znači čim dobim prišt odmah ju stavim i za tri dana prišt nestane. Više puta sam je već kupila i preporučila bi ju svima koji imaju problema s aknama i prištićima.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Davno sam ju koristila, ali nisam ju ponovno kupila, više se ni ne sjećam što je bilo. Drago mi je da ti pomaže :)

      Izbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Schwarzkopf Country colors - 49 cognac/hazelnut

Tata me šminka!

Essence - Play with my mint