Stranice

srijeda, 30. travnja 2014.

Makeup Revolution Iconic 1 swatches

Today I'm going to show you my Iconic 1 palette which is dupe of Naked 1 palette. Naked palettes are really beautiful, but they are a little too expensive. I know that they are good quality and that everyone praises them but I think that I won't buy them soon.

Danas ću vam pokazati svoju Iconic 1 paletu koja je dupe Naked 1 palete. Naked palete su mi stvarno predivne, ali su mi ipak malo preskupe. Znam da su kvalitetne i da ih svi hvale, no mislim da ih neću kupiti uskoro.

I ordered the palette from a website called Pink panda and it cost 45,90 kn. Originally I didn't want to order Iconic 1 because it wasn't my favourite, however the colors are beautiful. I wanted Iconic 3, but it was sold out. Then I found another perfect palette, Essential Shimmers, and it was also sold out. Essential Shimmers is the most beautiful palette of all of them and I was really sad because it was sold out. I hope that I will buy it another time.

 Paleta je naručena sa stranice Pink panda i koštala je 45,90 kn. U početku si nisam htjela naručiti Iconic 1 paletu jer mi ona nije bila favorit, iako su boje stvarno prekrasne. Htjela sam Iconic 3, no međutim ona je bila rasprodana. Zatim sam našla drugu savršenu paletu, Essential Shimmers, i ona se također rasprodala. Essential Shimmers mi je najljepša paleta i stvarno mi je bilo žao što je rasprodana. Nadam se da ću si je kupiti drugom prilikom. 

But, let's get back to Iconic 1 palette which arrived today! :) It contains 12 eyeshadows and I can't wait to try them. The packaging is ok and for its price it seems like a great palette.

No, vratimo se na Iconic 1 paletu koja je danas stigla! :) Sastoji se od ukupno 12 sjenila i jedva ih čekam probati. Meni je pakovanje u redu i za svoju cijenu čini mi se kao odlična paleta.


What do you think?

Što vi mislite?

Broj komentara: 6:

 1. krasna je, ovakvih paletica nikad dosta ;)

  OdgovoriIzbriši
 2. Meni ova paleta izgleda predivno :) Volim sjenila zemljanih tonova, milinica :) Pohvala za predivne fotografije :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. ja isto volim takva sjenila, zato mi je super paleta :) hvala :D

   Izbriši
 3. jako lijepa paleta! takve boje su mi najdraže. baš su ti lijepe fotke! :) rainbow flower

  OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...