Stranice

nedjelja, 13. travnja 2014.

New!

Today I'm going to show you what I bought or got in past 10 days! :)

Danas ću vam pokazati što sam kupila ili dobila u proteklih 10 dana! :) 
I have bought Aveo bodylotion in Müller. It cost 9,90 kuna. The first thing I did when I took it, I read ingredients because lately I've been avoiding to buy everything with parabens and aluminum. This lotion does not have parabens. You can read other ingredients on the photo above. It smells like coconut and it's really amazing. They say that it absorbs quickly and it's true.  The time of its absorbing is acceptable and quick.
Second thing is hair color which washes away for 6-8 weeks. I will write something about it soon and you'll see results. I bought it in Müller and it cost 32,90 kuna.
Last are these hair clips. I bought them in DM and they cost 11,90 kuna.

Aveo losion sam kupila u Mülleru i koštao je 9,90 kn. Prvo što sam napravila kad sam ga uzela u ruke je pročitala sastojke jer u zadnje vrijeme izbjegavam kupovati sve s parabenima i aluminijem. Ovaj losion nema parabena, a gore iznad na fotografiji možete pročitati ostale sastojke. Miriši po kokosu i stvarno je odličan. Piše da se brzo upija i vrijeme upijanja je prihvatljivo i brzo.
Druga stvarčica je boja za kosu koja se ispire za 6-8 tjedana. O njoj ću vam uskoro nešto napisati i vidjeti ćete rezultate. Kupila sam ju u Mülleru i koštala je 32,90 kn.
I zadnje su ove štipaljke za kosu. Njih sam kupila u DM-u i koštale su 11,90 kn. Now on things I got.
I got La Roche Posay Effaclar gel and Effaclar duo + from L'oreal. I've been using it for 10 days and I can see improvement but I'll wait 3 more weeks to see whether there will be more noticeable changes.
I got Alverde mascara from my friend. I like and it's awesome, one small minus is its smell.

Sad na stvari koje sam dobila.
La Roche Posay Effaclar gel i Effaclar duo + sam dobila od L'Oreala. Koristim ga već 10 dana i vidim neka mala poboljšanja, ali pričekati ću još 3 tjedna da vidim hoće li biti vidljive veće promjene.
Alverde maskaru sam dobila od prijateljice. Super je i sviđa mi se, jedino jedan mali minus je miris.Non-cosmetic things are these two little candles which I bought for my mum as an Easter decoration. When I saw them in shop window I remembered that my mum has two little candle holders in which they would look awesome as a decoration on a table and I wasn't wrong. Each cost 4 kuna and I bought them in Adrimare đinđe gift shop which is located near Črnomerec, to be precise near the sveti duh tram station towards the center (east). And that would be it. Enjoy! :)

Ne kozmetičke stvari su ove dvije lučice koje sam kupila mami kao ukras za Uskrs. Kad sam ih vidjela u izlogu sjetila sam se da ima dva mala svijećnjaka u kojem će odlično izgledati kao ukras na stolu i nisam se prevarila. Svaka je koštala 4 kn, a kupila sam ih u Adrimare đinđe darovnom dućanu koji se nalazi nedaleko od Črnomerca, točnije na stanici Sveti Duh u smjeru centra ako sam ja to dobro objasnila. I to bi bilo to. Uživajte! :)

Broj komentara: 6:

 1. joj meni su te lučice-kokice premedene <3

  OdgovoriIzbriši
 2. Aveove losione volim,imala sam s mirisom vanilije,a trenutno imam s mirisom maline. a kokos jako volim,mmm :) ove svijećice su preslatke

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. obožavam kokos, a i vanilija zvuči super :D hvala :)

   Izbriši
 3. La Roche Posay Effaclar duo + krema je meni nešto najbolje na svijetu. Znači čim dobim prišt odmah ju stavim i za tri dana prišt nestane. Više puta sam je već kupila i preporučila bi ju svima koji imaju problema s aknama i prištićima.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Davno sam ju koristila, ali nisam ju ponovno kupila, više se ni ne sjećam što je bilo. Drago mi je da ti pomaže :)

   Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...